| |
Bir zamanlar serisi,
Geçmişten günümüze ulaşamayan ancak hafızalarda yer etmiş olaylar, İnsanlar, Mekanlar ve zamanlar vardır. Bir zamanlar tuttukları balıkların fazlasını tekrar denize atan balıkçılar da vardı - 1950'ler ![]() Bir zamanlar mahalle aralarında sokaklarda elinde zili ile yoğurt satan satıcılar vardı. Bakırköy - 1970'ler ![]() Bir zamanlar Geleceğe dönülebiliyordu . 1987![]() Bir zamanlar telefon kulübeleri ![]() Bir zamanlar Bisküviler böyle satılırdı. ![]() Bir zamanların sigara paketleri ![]() Bir zamanlar..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, kral, Nil.Trabzon, Özgür, Poyraz, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, Xooner
Telefon klübeleri için 3 farklı büyüklükte jeton vardı.Şehiriçi,şehirlerarası,milletlerarası....Ne günlerdi
Kar Mutluluktur
Bir zamanlar İstanbul nüfusu
Topkapı... İstanbul'un girişi. (1950'li yılların başı ![]() Şener Şen'in Babası Ali Şen ; Willys - 1956 ![]() norge çamaşır makinesi 1964 nostaljik eski reklamlar ![]() Tutum Bankası ilanı ![]() Haylayf plajı açılış ilanı 1950 ![]()
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Erol Bıldırcın, kral, Nil.Trabzon, Poyraz, Reis, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
Bu videoyu soluksuz izlemiştim. İnsanın İstanbul olduğuna inanası gelmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=H2l0XEJOI-A
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
Ya bu fotografı biliyorum.Çok düşündürücü ve biraz da iç burkan bir fotoğraf değil mi...Bir şehrin ve ikliminin ne kadar değiştiğinin kanıtı.
Kar Mutluluktur
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

. 1987