SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI)
Buluşma Organizasyonu - Baskı Önizleme

+- SNOWSERKAN - İstanbul için kar tahminleri (KAR SEVDALILARI) (https://snowserkan.com.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Sohbet -Muhabbet (https://snowserkan.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Buluşma Organizasyonu (/showthread.php?tid=720)

Sayfalar: 1 2 3 4

RE: Buluşma Organizasyonu - Hasan_iSTANBUL - 11-14-2019

Arkadaşlar herhangi bir aksilik çıkmadığı müddetçe ben hertürlü organizasyona hazırım yeterki katılım olsun

Cvp: Buluşma Organizasyonu - Poyraz - 11-14-2019

Hasan Abimle aynı duygu ve düşünceleri paylasıyoruz. Bende her türlü organizasyona katılmaya calısırım.

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 12-07-2019

Arkadaşlar, öncelikle iyi haftasonları diliyorum. Bu soruyu son kez soracağım...Günler öncesinden bir BULUŞMA ORGANİZASYONUMUZ, vardı...Her zaman olduğu gibi yine sessizliğe karıştı...Eğerki bu iş hep böyle savsaklanacaksa, ben artık bu konuyu bir daha gündeme getirmeyeceğim...Toplanacaksak toplanalım, bu iş böyle herzaman olduğu gibi havada asılı kalmamalı... eye    Engin bey, bakıyorum sizdende bu konuda pek ses çıkmıyor. Oysa bu konuyu, yanılmıyorsam ilk siz ortaya atmıştınız, takip ediyormusunuz? Neyse benden bu kadar, daha fazla bu konuyu irdelemeyeceğim, herhalde biraraya gelmemizin, benim düşünemediğim sakıncaları vardır herhalde...Saygılar..... https://scontent.fada1-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/79282956_2412792342341789_4600923148211191808_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ohc=CtaU4FU3qekAQkKj25laZxy3OAn80WIcsXY4zV_ZrzIC8osqnNI2j9KcA&_nc_ht=scontent.fada1-4.fna&oh=0be77b4025c95c20f8d48bf25f39df66&oe=5E7B27BF

Cvp: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - AZOR - 12-07-2019

Ben varım neresi olursa serkan beyinde müsait olduğu bir zamanı seçelim  thumbsup

RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - Enginist - 12-07-2019

Emin bey ben de sizleri tanımak muhabbet etmek isterim. Zaten bu konuyu zaman zaman gündeme getiren de benim ama nedense yeterli bir ilgi görmedi.

Ben de ısrarcı olmak istemedim.

Hafta içi akşam ya da bir hafta sonu mütevazı bir mekan da buluşalım kâfidir benim için.

Ortaya net bir tarih ve mekan belirtelim gelebilen gelsin derim.

Herkes her zaman müsait olmayabilir.

Bu hafta bu işi bitirelimSmile

Cvp: RE: İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - KardanadamEmin - 12-07-2019

(12-07-2019, 02:36 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ben de sizleri tanımak muhabbet etmek isterim. Zaten bu konuyu zaman zaman gündeme getiren de benim ama nedense yeterli bir ilgi görmedi.

Ben de ısrarcı olmak istemedim.

Hafta içi akşam ya da bir hafta sonu mütevazı bir mekan da buluşalım kâfidir benim için.

Ortaya net bir tarih ve mekan belirtelim gelebilen gelsin derim.

Herkes her zaman müsait olmayabilir.

Bu hafta bu işi bitirelimSmile

Engin bey, hadi hayırlısı diyelim ve harekete geçelim...... thumbsup

RE: Buluşma Organizasyonu - Enginist - 12-18-2019

Herkese Selamlar.

Buluşma işi yine arada kaynadı gitti.

Emin bey bu konuyu bir daha gündeme getirmeyeceğini söylemişti zaten.

Kime neresi ne zaman müsait olur bilemiyorum ama zaten hepimizin bir araya gelmesi zor.

Bu yüzden ben iki alternatifli bir teklif yapayım müsait olan arkadaşlar katılsın derim.

Sahilde, Bostancı Adalar iskelesinin tam karşısında, "Cordon Plus" adında bir mekan var.

Bana da bir arkadaş tavsiye etti. Mekan geniş ve rahatmış.

İsteyen çay içer isteyen yemek yiyebilir diyor. Fiyatlar da öyle uçuk kaçık değilmiş. Alternatif çokmuş.

Ayrıca ulaşım da kolay. Arabası olmayanlar marmaray bostancı istasyonunda inip kısa bir yürüyüşle mekana ulaşabilir.

Avrupa yakasından gelenler için bir başka alternatif güzergah ise deniz otobüsü ile Bakırköyden bostancıya olabilir.

Ben bu işi uzatmamak adına ya yarın akşam saat 19.30 da, ya da cumartesi sabah 10.00 da kahvaltıda buluşalım diyorum.

Mekan hakkında internetten de bilgi edinebilirsiniz.

Her zaman dediğimiz gibi maksat KARdeşler bir arada olsun. Gerisi teferruat.

Sevgi ve saygılarımla

Cvp: RE: Buluşma Organizasyonu - KardanadamEmin - 12-18-2019

(12-18-2019, 10:50 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Selamlar.

Buluşma işi yine arada kaynadı gitti.

Emin bey bu konuyu bir daha gündeme getirmeyeceğini söylemişti zaten.

Kime neresi ne zaman müsait olur bilemiyorum ama zaten hepimizin bir araya gelmesi zor.

Bu yüzden ben iki alternatifli bir teklif yapayım müsait olan arkadaşlar katılsın derim.

Sahilde, Bostancı Adalar iskelesinin tam karşısında, "Cordon Plus" adında bir mekan var.

Bana da bir arkadaş tavsiye etti. Mekan geniş ve rahatmış.

İsteyen çay içer isteyen yemek yiyebilir diyor. Fiyatlar da öyle uçuk kaçık değilmiş. Alternatif çokmuş.

Ayrıca ulaşım da kolay. Arabası olmayanlar marmaray bostancı istasyonunda inip kısa bir yürüyüşle mekana ulaşabilir.

Avrupa yakasından gelenler için bir başka alternatif güzergah ise deniz otobüsü ile Bakırköyden bostancıya olabilir.

Ben bu işi uzatmamak adına ya yarın akşam saat 19.30 da, ya da cumartesi sabah 10.00 da kahvaltıda buluşalım diyorum.

Mekan hakkında internetten de bilgi edinebilirsiniz.

Her zaman dediğimiz gibi maksat KARdeşler bir arada olsun. Gerisi teferruat.

Sevgi ve saygılarımla
işte bu.....Organizasyon böyle yapılır, ben geliyorum, YA SİZ????.... eye

RE: Buluşma Organizasyonu - Xooner - 12-18-2019

Gelemiyorum Sad İstanbul bana uzak, ben İstanbul'a uzak. Bir uçak kadar yakın ama bir o kadar da uzak Sad Hakkınızı helal edin. Nasip olur da gelirsem herkesi tek tek ziyaret ederim Smile

Cvp: Buluşma Organizasyonu - AZOR - 12-18-2019

Akşam bana uyar thumbsup