| |
Sn. Arkadaşlar öncelikle buluşma organizasyonu çok güzel bir fikir onu belirtmek isterim.
Tüm fikirlere ve düşüncelere saygı duymakla beraber, kendi fikrim kar yağmasını beklemeden, belirlenen bir haftasonu çoğunluk hangi yakayı isterse hiç farketmez, orada herhangi bir mekanda park olur, orman olur, yat olur, kat olur mekan farketmeksizin severek siz değerli arkadaşlarla tanışmak için severek katılım sağlayacağımı bildirmek isterim.
Valla kebapçı olur, künefeci olur, simitçi olur, çay bahçesi olur, kafe olur, tekne olur, ada olur, çamlıca tepesi olur, belgrad ormanları olur, çengelköy olur, kaldırım kenarı olur, park olur, sabah kahvaltısı olur hiç fark etmez.
Amaç tanışmak, muhabbet etmek. Gerisi teferruat.
işlerim dolayısı ile bursaya taşındım, ancak sık sık eskişehir istanbulda oluyorum tarih belirlenirse en azından kapıdan uğrarım. Aslında karda buluşma harika olur ama kar yağınca trafik felç olduğu için istanbulda buluşma sorun olur
Değerli Karsever arkadaşlar, bizler İstanbul'a kar yağacak mı diye beklerken ömrümüzden ömür gidiyor adeta.
Ne zormuş insanın sevdiğine kavuşamaması diye düşünürken buluşma organizasyonumuz için aklıma alternatif bir fikir geldi ve sizinle paylaşmak istedim. Uygun görülürse değerlendiririz. Az önce bir seyahat acentesi sahibi arkadaşım ile telefonda konuşurken 14 Aralık'ta Abant'a günübirlik tur yapacağım sen de gel hem görüşmüş oluruz dedi. Aklıma buluşma planımız geldi. Eğer isterseniz 14 Aralık Cumartesi günü buluşmamızı bu tur vesilesi ile gerçekleştirebiliriz. Hem de o tarihte Bolu Abant'ta kar görme olasılığımız da yüksek olur. Tur ücreti 150 TL ve Bolu dağında bulunan bir tesiste serpme sabah kahvaltısı, öğlen (tercihe göre) ekmek arası sucuk veya köfte, ulaşım, milli park giriş ücreti bu fiyata dahil. Tur kalkış noktası Kadıköy Belediyesi evlendirme dairesi önünden olacakmış. Bir öneri olarak sizlerle paylaşmak istedim. Takdir siz değerli kar sever arkadaşların. Saygılarımla
(11-14-2019, 11:02 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli Karsever arkadaşlar, bizler İstanbul'a kar yağacak mı diye beklerken ömrümüzden ömür gidiyor adeta.Engin bey, gayet iyi düşünmüşsün, bence bundan iyisi, Şam'da kayısı.....
BULUŞMA ORGANİZASYONUNA İLGİNİN AZ OLDUĞUNU GÖRÜYORUM, KARSEVERLER BİRARADA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK İSTEMİYORMU? Bu tür buluşmalar gerçekten çok etkili ve güzel bir ortam yaşanmasına neden oluyor, bilmem anlatabildimmi?
Daha yakın tarih olsun diyorsanız bu Cumartesi "Yedigöller" turu da varmış
![]() Aynı fiyat 150 TL. Pazarlık yapmaya çalıştım ama kişi başı 10 ila 20 TL kar ile yapıyorlar bu işi o yüzden çok zorlamadım. ![]() Bu arada tur şart değil sadece bir alternatif. Hepimiz doğa sever insanlarız bu yüzden doğal bir ortamda buluşmak keyifli olur diye düşündüm. Ama şehirde bir mekanda da buluşabiliriz. Her seçenek uygundur sizlerle olduktan sonra. Hatta hafta içi akşam da olur.
Bu buluşma işlerini bisikletçiler, motosikletçiler ve fotoğrafçılar çok iyi beceriyor.
Çok kolay organize oluyorlar. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

mekan farketmeksizin severek siz değerli arkadaşlarla tanışmak için severek katılım sağlayacağımı bildirmek isterim.